Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

12 ur košarke odlično uspelo

Sobotni festival košarke v Podčetrtku so odprli naši najmlajši košarkarji kategorije U9, ki so se v prijateljski tekmi pomerili z vrstniki iz sosednje Rogaške. Otvoritveni met je izvedel župan občine Podčetrtek Peter Misja. Po tekmi U9 je sledilo srečanje moštev U11 že prej omenjenih klubov. Rezultat je bil seveda v drugem planu, omenimo pa lahko, da sta oba kluba dosegla po eno zmago. Za zaključek prvega dela so na parket stopili še vsi otroci, ki trenirajo v naši košarkarski šoli v Kozjem, Pristavi pri Mestinju in Podčetrtku in odigrali medsebojne tekme.

 

01.JPG
02.JPG
03.JPG

04.JPG
05.JPG
06.JPG

01.JPG
02.JPG
03.JPG

04.JPG
05.JPG
06.JPG

Nato so na parket stopili starejši pionirji, ki so gostili Lenart. Varovanci Reneja Žvana so vodili skozi celotno srečanja in na koncu slavili s 82:61. Prvi strelec tekme je bil Florijan Škorjanc, ki je dosegel 26 točk, 15 jih je dodal Valentin Plevnik, 14 pa Andraž Švigelj.

 

01.JPG
02.JPG
03.JPG

04.JPG
05.JPG
06.JPG

Del košarkarskega maratona je bil namenjen rekreativnim igralcem, ki imajo ta šport kot vrsto rekreacije. Pridružili pa so se jim tudi Podčetrteški mladinci. Temu je sledila prijateljska tekma med veterani Podčetrtka in Kozjega.

 

01.JPG
02.JPG
03.JPG

04.JPG
05.JPG
06.JPG

Za uspešen zaključek pa so poskrbeli naši člani, ki so v derbiju ugnali Triglav in skočili na vrh prvenstvene lestvice.

 

07.JPG
08.JPG
09.JPG

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>