Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Andraž Švigelj - državni reprezentant U15

andraz1.jpg

Po koncu klubskega dela sezone Košarkarska zveza Slovenije obelodani reprezentančne sezname mlajših selekcij od U-15, U-16, U-18 in U-20.

 

Podčetrtški klub, ki je letos v državnem tekmovanju U-15 osvojil peto mesto je v programu regijskega selekcioniranja v letošnjem letu imel vključene tri košarkarje Podčetrtškega kluba in sicer Matica Boršiča, Reneja Brina in Andraž Šviglja. Slednjemu se je uspelo prebiti tudi čez zadnje selekcijsko sito in je bil izbran med košarkarske reprezentante te starostne kategorije.

 

Minuli vikend se je v Postojni udeležil prvega zbora 22 izbrancev, o reprezentančnem vpoklicu pa je povedal naslednje: "Najprej se zahvaljujem svojim klubskim trenerjem,  svojemu starejšemu bratu, ki mi je bil vzornik in svojim staršem, ki so me podpirali na vseh področjih. Občutki so fenomenalni, saj je vpoklic v reprezentanco velika čast. Seveda sem tudi ponosen in vesel, da sem prišel tako daleč in bom na treningih in tekmah dal vse od sebe, da bom opravičil ta izbor in verjamem, da dobro zastopal barve KZS in našega kluba. Upam, da bom v prihodnje tudi jaz nekomu vzor."

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>