Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 


Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

vsi donatorji >>>

  

 

 

 
 

ČLANI: 2.SKL, 3. krog

Neuspešno gostovanje v Hrastniku

HRASTNIK : TERME OLIMIA PODČETRTEK
82:60

 

Maček 14, Globovnik 13, Abramovič 13, Pungartnik 8, Trupaj  3, Kolar 3,Hunski 3, Gobec 2, Štahl 1, Debeljak, Razboršek, HrovatPrvo gostovanje v letošnji sezoni se ni izteklo po željah naših košarkarjev, saj so v Hrastniku izgubili. Hrastnik je v letošnjo sezono vstopil s precej spremenjeno zasedbo, trenerju pa zaradi poškodbe ni bil na voljo tudi organizator igre Gašper Ovnik, ki je pred časom osvojil naslov najboljšega slovenskega igralca v igri 1:1. V prvih dveh krogih so Hrastničani zabeležili domač poraz proti Triglavu in poraz v gosteh z razliko 30 točk proti Medvodam. Po  dobri zadnji domači predstavi Podčetrtčanov so navijači na tekmi upali na kaj več.

 

Uvod v tekmo tako visoke razlike v korist domače ekipe tega ni nakazoval. Varovanci Ervina Dragšiča, ki v tej tekmi ni mogel računati na Matjaž Teržana, so v prvi četrtini začeli odločno in vseskozi bili enakovredni domačim igralcem. V zadnjem napadu je Boštjan Trupaj dosegel koš za izenačenje na 21:21, kar je bil tudi končni rezultat po prvih desetih minutah igre. Tudi v nadaljevanju srečanja sta ekipi bili ves čas rezultatsko blizu, saj si nobena ekipa ni priigrala višje prednosti od +3. V tem delu igre je igralcem iz Podčetrtka največ preglavic povzročal razigrani Tadej Tušek (30 točk, 17 skokov), ki je bil nerešljiva uganka v napadu, še posebej pa je v oči vzbujajočih njegovih 17 skokov. Toda kljub njegovi izjemni predstavi so naši košarkarji uspeli držati rezultatski priključek, kar je pričal rezultat ob polčasu, ki je bil poravnan na 37:37.

 

Drugi polčas pa bo verjetno za v čimprejšnjo pozabo ali pa za temeljito analizo. Ob Tušku se je pri gostujočih igralcih razigral še Sanel Džombič (20 točk), medtem ko so bili koši Mačka, Globovnika in Pungartnika preredki, da bi rezultatsko gostje še držali priključek. Dokončen odgovor na zmagovalca pa je dal mrk Podčetrtčanov med 27. in 36. minuto, kjer so v devetih minutah igre dosegli samo tri točke! Gostje so v tem delu pobegnili na varnih +20, ki so jih zadržali tudi v zaključnih minutah. Dejstvo je, da bodo vsa letošnja gostovanja zahtevna in bodo od ekipe zahtevala manj nihanj v igri.

 

Najboljši strelci pri naših so bili Maček s 14 in Globovnik ter Abramovič s 13 točkami.