Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 


Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

vsi donatorji >>>

  

 

 

 
 

ČLANI: 2.SKL, 8. krog

12.11.2011 - Večnamenska športna dvorana Podčetrtek
Gledalcev 200

Terme Olimia : Litija
75 - 76 (11-18 20-16 21-18 23-24)

Strelci KK Podčetrtek:
Abramovič 25, Globovnik 18 (8 skokov), Teržan 9, Maček 9 (8 podaj), Pungartnik 6, Hunski 4, Gobec 4, Trupaj, Kolar, Debeljak, Razboršek, ŠtahlV 8. krogu je v Podčetrtku gostovala ekipa Litije ter po napeti končnici in košu ob zvoku sirene s seboj odnesla dragoceni dve točki. Kakšnih 200 gledalcev je spremljalo izjemno izenačeno tekmo, kjer so prve tri četrtine srečanja vseskozi minimalno vodili gostje. Naši igralci so nekajkrat sicer uspeli izid izenačiti, napadi za prevzem vodstva pa so bili vselej neučinkoviti. V zadnji četrtini je naša ekipa zaigrala nekoliko bolje v napadu in s koši Abramoviča in Globovnika ušla v 36. minuti na navidez varnih +7 (68:61). Toda gostje so se po seriji uspešnih protinapadov počasi, a vztrajno približevali domačim. V zadnji minuti pa so po košu Klemena Paniča tudi uspeli izenačiti na 74:74. V dramatičnem zaključku je nato 30 sekund pred koncem Teržan zadel enega od dveh prostih metov in četa Ervina Dragšiča je ponovno prevzela vodstvo. Tako je zadnji napad pripadel Litiji, v katerem so pet sekund pred koncem srečanja uspeli izsiliti prekršek in dva prosta meta. Gostujoči igralec Gominšek je zgrešil oba meta, žoga pa se je po dotiku enega izmed domačih igralcev odbila v avt. Štiri sekunde pred koncem srečanja je nato gostujoči trener Džemo Ibiši vzel minuto odmora po kateri je po dvojnem bloku do meta prišel Panič in zadel odločilen met, ki je končal v obroču ravno ob izteku igralnega časa.

 

Poraz Podčetrtčanov je toliko bolj grenak tudi zaradi dejstva, da je ekipa Litije v dosedanjih osmih krogih zabeležila šele drugo zmago in si tako priborila pomembno zmago v boju za beg iz začelja lestvice.

 

Najboljša igralca pri naših sta bila Robi Abramovič s 25 točkami in Uroš Globovnik, ki je 18 točkam dodal še 8 skokov. Pri gostih je izstopal junak tekme Panič, ki je dosegel 16 točk.
 

kk-podcetrtek1.jpg
kk-podcetrtek2.jpg
kk-podcetrtek3.jpg

kk-podcetrtek4.jpg
kk-podcetrtek5.jpg