Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Gašper Škorjanc v reprezentanci do 18 let

Mladi up Podčetrtške košarke Gašper Škorjanc iz Olimja si je z letošnjimi dobrimi predstavami v kadetski, mladinski in članski kategoriji zasluženo prislužil vpoklic v slovensko reprezentanco do 18 let.

 

Gašper je s svojim košarkarskim znanjem opozarjal že v preteklih letih, letos pa je kljub svoji mladosti prvič dobil konkretnejšo minutažo tudi v članski kategoriji. Trener Podčetrtčanov Davor Brečko je Gašperju v povprečju ponudil 15 minut igre, v njih pa je slednji dosegal 5 točk na tekmo.

Poudariti je potrebno, da je Gašper še vedno kadet in bo v tej kategoriji nastopal tudi še v prihodnji sezoni in kljub igralsko rosnim letom že igra pomembno vlogo v ekipi. Izjemni sta bili predvsem njegovi letošnji predstavi proti Heliosu, kjer je dosegel svoj strelski rekord s 17 točkami in 12 točk, ki jih je dosegel proti Aba ligašu Krki. Gašper je bil tudi prvo ime Podčetrtške kadetske in mladinske ekipe. Pri kadetih, ki so sezono zaključili na petem mestu v državi je dosegal 21,8 točk na tekmo, pri mladincih, ki so bili prav tako peti pa je bilo njegovo povprečje 18 točk.

 

Nastop za reprezentanco pa je nova izkušnja in nagrada za delo na treningih. Slovenski mladinci bodo od 3. 8. naprej nastopili na Fibinem Chalengerju v Turčiji, ki je nekakšen nadomestek za odpadla evropska prvenstva mlajših kategorij.

 

 

skorjanc.jpg
 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>