Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Košarkarski kamp 2020

Kot nekakšen uvod v novo košarkarsko sezono mlajših kategorij in popestritev počitniškega časa otrok je košarkarski klub Podčetrtek, med 27. 7. in 31. 7., organiziral petdnevni košarkarski kamp za mlade košarkarice in košarkarje stare od 6 do 14 let. Kampa se je udeležilo 27 otrok, ki so vsak dan na treningih pridobivali in dopolnjevali svoje košarkarsko znanje, v vmesnem času pa so mladi športniki na različnih dejavnostih aktivno preživljali prosti čas.

 

Košarkarsko dogajanje je bilo v minuli sezoni zaradi epidemije veliko krajše od običajnega, zato veliko mladih košarkarjev in košarkaric že nestrpno pričakuje novo sezono. Ena izmed vsakoletnih uvodnih aktivnosti je košarkarsko počitniško dogajanje v Podčetrtku. Dekleta in fantje so bili razdeljeni v dve skupini, glede na starost in košarkarsko znanje. Treningi so potekali v večnamenski dvorani Podčetrtek in sicer dvakrat dnevno. Prvi dan je po uvodnem pozdravu vseh udeležencev in seznanitvi njihovih staršev s potekom kampa, sledil trening, ki je bil namenjen osvežitvi košarkarskega znanja. Drugi dan je bil najprej na vrsti dopoldanski trening, nato pa so se vsi udeleženci odpravili na kopanje v termalni park Aqualuna, kjer so se košarkarji spoznali z ostalimi soigralci in trenerji tudi v nekoliko drugačnem okolju. Po koncu kopanja je zopet sledil popoldanski trening, ta pa je bil za nekatere, zaradi utrujenosti, nekoliko naporen. Tudi tretji in četrti dan so udeleženci imeli najprej imeli dopoldanski trening, sledilo je kopanje v Aqualuni in za konec še popoldanski trening. Zadnji dan so se mladi košarkarji po dopoldanski vadbi odpravili na ogled filma, nato pa so bile na zaključnem popoldanskem treningu odigrane finalne tekme v metu za tri točke, igri 1:1 in metanju prostih metov. Odigrana pa je bila tudi »All Stars« tekma. Treningi so potekali pod vodstvom klubskih trenerjev Davorja Brečka in Boštjana Šelekarja. Pri najmlajših je bila vadba predvsem tehnične narave, medtem ko je starejša skupina izvajala na treningih tudi taktične elemente košarkarske igre. Ob zaključku kampa so se organizatorji zahvalili otrokom za udeležbo. Za MVP kampa je bila izbran David Mihael Flajnik, ki je s svojim pristopom na treningu, trudu in znanjem lahko bil za vzor vsem svojim soigralcem na kampu. V klubu so ob koncu zatrdili, da je kamp odlična promocija košarke za mlade, ter dopolnilo njihovega počitniškega prostega časa, tako da bo tudi v prihodnje stalnica v njihovem letnem programu.

 

slika11.jpg
slika22a.jpg
slika33.jpg

slika44.jpg
slika55.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>