Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Naš košarkarski kamp je uspel že osmič zapored

Košarkarski klub Podčetrtek je med 17.8. in 21.8.2015 organiziral petdnevni košarkarski kamp za mlade košarkarje in košarkarice stare od 6 do 14 let. Udeležencev je bilo 26, razdeljeni pa so bili v dve skupini, glede na starost in košarkarsko znanje. Treningi so potekali v večnamenski dvorani Podčetrtek in sicer dvakrat dnevno.

 

Prvi dan je po uvodnem pozdravu vseh udeležencev in seznanitvi njihovih staršev s potekom kampa sledil trening, ki je bil namenjen osvežitvi košarkarskega znanja.

Drugi dan je bil najprej na vrsti dopoldanski trening, nato pa so se vsi udeleženci odpravili na kopanje v termalni park Aqualuna, kjer so se košarkarji spoznali z ostalimi soigralci in trenerji tudi v nekoliko drugačnem okolju. Po koncu kopanja je zopet sledil popoldanski trening, ki je bil za nekatere, zaradi utrujenosti, nekoliko naporen.

Tretji dan so imeli udeleženci dopoldanski trening, po kosilu in ogledu košarkarskega filma Driblerja pod košem, je sledil popoldanski trening.

Četrti dan je bil izveden dopoldanski trening, nato pa so se vsi udeleženci odpravili v športni park Imeno, kjer so imeli piknik. Tam sta mlade udeležence kampa obiskala naša članska igralca Rene Žvan in Anže Cerkovnik. Anže je mladim nadobudnežem predstavil svojo pot profesionalnega košarkarja, na koncu pa je bil izzvan, da pokaže zabijanje in se skupaj z vsemi mladimi košarkarji pomeri v igri »knock out«. Po koncu je sledil še popoldanski trening, ki je bil namenjen igri 5:5.

Zadnji dan je vseboval dopoldanski trening, vmesni čas pa so se mladi igralci v sončnem vremenu zopet osvežili v Aqualuni. V popoldanskem času so bile odigrane zaključne tekme v igri 1:1 in v metanju prostih metov, odigrana pa je bila tudi »all stars« tekma.

 

Treningi so potekali pod vodstvom klubskih trenerjev mlajših kategorij Benjamina Lipnika in Boštjana Šelekarja.

 

Ob zaključku kampa je mlade udeležence nagovoril tudi predsednik kluba Darko Šket, ki je mladim košarkarjem povedal, da je vesel njihove udeležbe. Zahvalil se je tudi vsem staršem, ki so otroke pridno vozili vsak dan na treninge, ter jih vzpodbujali pri njihovem ukvarjanju s košarko.

 

Podeljene so bile nagrade najboljšim posameznikom v svoji skupini v metanju prostih metov (Ema Jurak in Matic Boršič) in v igri 1:1 (Nina Šelekar in Florijan Škorjanc). Simbolično darilo s strani košarkarske zveze Slovenija sta prejela tudi najmlajša udeleženca kampa Nejc Štahl in Nino Remih Jagrič. Za MVP (najkoristnejšega igralca) kampa je bil s strani trenerjev izbran Matic Boršič, ki je s svojim pristopom na treningu, trudom in znanjem lahko za vzor vsem svojim kolegom.

 

Za konec lahko samo rečemo – se vidimo prihodnje leto!

 

02.JPG
03.JPG
04.JPG
05.JPG

06.JPG
07.JPG
08.JPG
10.JPG

11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG

15.JPG
17.JPG
16.JPG
17.JPG

18.JPG
19.JPG
20.JPG
21.JPG

22.JPG
23.JPG
24.JPG
25.JPG

26-1.JPG
27-1.JPG
28-1.JPG
29-1.JPG

30-1.JPG
31-1.JPG
32-1.JPG
33-1.JPG

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>