Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Kvalifikacije mlajših selekcij KK Podčetrtek uspešne

Kakor je v navadi so se tudi letos kmalu po koncu tekmovalnega leta pričele kvalifikacije mlajših košarkarskih selekcij za prihodnjo sezono. Naš klub je bil letos zelo uspešen, saj bodo v sezoni 2018/2019 selekcije U9, U11, U13, U15 in U17 nastopale v prvi ligi, mladinska ekipa pa v drugi ligi.

 

Ekipe U9, U11 in U15 so si zagotovile nastope v 1. SKL brez kvalifikacij, mlajši pionirji U13 in kadeti pa so si to zagotovili preko kvalifikacij.

 

Moštvo U13 je v dveh tekmah obakrat premagalo Dravograd, kadeti pa so si najvišji rang zagotovili z zmago nad Nazarjem in Radensko.

Tudi mladinci so se letos podali v kvalifikacije in zabeležili zmago proti Vojniku, ter dva poraza (proti Braniku in Hrastniku), kar pa ni bilo dovolj za napredovanje. A jedro mladinske ekipe je sestavljeno iz kadetov, zato je uvrstitev v višji rang tekmovanja v planu čez dve sezoni.

 

Vodja mladinskega pogona Boštjan Šelekar je kvalifikacije ocenil takole: »Zelo smo veseli, da bomo prvič natopili s petimi selekcijami v 1.SKL. To je dokaz, da napredujemo iz leta v leto, saj nam je to uspelo prvič. V prvem prestopnem roku smo bili zelo dejavni in v naš klub pripeljali, kar nekaj obetavnih fantov iz bližnje okolice, ki so povečali konkurenco znotraj ekip. Okrepili smo se in se še bomo tudi na trenerskem kadru, saj je to osnova za napredek mladih košarkarjev. Zaradi vsega tega naštetega optimistično pričakujemo naslednjo sezono.«

Sedaj čakata košarkarje še dobra dva tedna treningov, nato pa zaslužene počitnice.

 

u13.jpg
u17.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>