Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

1. MEDNARODNI VELIKONOČNI KOŠARKARSKI TURNIR ZA DEKLETA

Po vzoru božičnega turnirja Terme Olimia Cup za fante je podjetje Preparation v sodelovanju s Termami Olimia pripravilo prvo različico mednarodnega velikonočnega turnirja za dekleta za starostni kategoriji U13 in U15.

Po vzoru božičnega turnirja Terme Olimia Cup za fante je podjetje Preparation v sodelovanju s Termami Olimia pripravilo prvo različico mednarodnega velikonočnega turnirja za dekleta za starostni kategoriji U13 in U15.

Tridnevnega dogajanja se je udeležilo trinajst ekip iz treh držav in sicer Madžarske, Hrvaške in Slovenije.

 

Najštevilčnejše je bilo tekmovanje v kategoriji mlajših pionirk U13, ki se ga je udeležilo osem ekip, med njimi tudi domača ekipa iz Podčetrtka. Turnir je potekal tako, da sta bila prva dva dneva namenjena igranju po skupinah, zadnji dan pa so potekali zaključni boji za končno razvrstitev.

V kategoriji mlajših pionirk U13 sta v finalu zaigrali ekipi Konjic in Janine. Več znanja so pokazale Konjičanke in zasluženo osvojile prvo mesto, druge os bile igralke iz Rogaške Slatine, tretje pa košarkarice iz Madžarskega Soprona. Mlade igralke iz Podčetrtka so osvojile šesto mesto in na domačem turnirju pridobile veliko izkušenj za naprej.

 

V kategoriji starejših pionirk smo videli zelo kvaliteten turnir, saj so ekipe, ki so se udeležile turnirja, igrale na visoki ravni za to starostno kategorijo. Na koncu so prvo mesto osvojile igralke iz Hrvaškega kluba Ragusa iz Dubrovnika, druge so bile igralke Maribora, tretje pa košarkarice Domžalske Ledite.

 

slika1.jpg
slika2.jpg

slika3.jpg
slika4.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>