Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

MESARIJA PRUNK SEŽANA : TERME OLIMIA PODČETRTEK 74:79

Kvalifikacije za prvo ligo, 5. krog

Strnad 29 + 8 asistenc, Cerkovnik 27 + 14 skokov, Štruc 8, Karavdić 6, Radanovič 5, P. Tabak 4, Švigelj, Žvan, Kuljanac, T. Tabak, Škorjanc

 

Po neugodnem domačem porazu je sledilo zahtevno gostovanje v Sežani. Primorci so v rednem delu sezone že premagali Podčetrtčane na svojem terenu, toda tokrat je bilo v igri dejstvo, da ekipa, ki izgubi, bo izgubila vse realne možnosti po napredovanju v prvo ligo. V zelo izenačeni tekmi sta se ekipi kar osemkrat izmenjali v vodstvu in bili sedemkrat poravnani v izidu. Zanimivo je tudi dejstvo, da si nobeno moštvo ni priigralo višje prednosti kot sedem točk. Vsi našteti dejavniki so seveda pripeljali do situacije, da smo v dvorani Srečka Kosovela videli napeto končnico, v kateri so odločale malenkosti.

 

K sreči je bil v vrstah Podčetrtčanov je to večer Nejca Strnada (29 točk) in Anžeta Cerkovnika (27 točk), ki sta skupaj dosegla kar tri četrtine vseh košev košarkarjev iz Kozjanskega. Tudi v končnici sta bila najbolj zaslužna za zmago Podčetrtčanov, saj sta prav ona dosegla tudi zadnjih osem točk, ki so tudi odločile zmagovalca.

 

Trener Tihomir Tabak je v uradni izjavi po srečanju dejal: "Odigrali smo dobro tekmo, ki je bila všečna tudi za gledalce. Čestitam mojim košarkarjem za prikazano željo in zmago. Vsem ljubiteljem košarke želim mirne velikonočne praznike."

Pred Podčetrtčani je sedaj še druga polovica kvalifikacij, kjer bo za začetek najprej potrebno ugnati Škofjo Loko v gosteh in Celje doma.
 

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>