Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Mlajše selekcije ta vikend odigrale kar deset tekem

Ekipa najmlajših pionirjev je gostovala v Šmarju pri Jelšah. Fantje U11 so gostovali v Mariboru. Mlajši pionirji U13 so gostovali v Miklavžu. Starejši pionirji so igrali doma. Kadeti so gostovali v Mariboru.

Ekipa najmlajših pionirjev je gostovala na turnirju v Šmarju pri Jelšah, kjer so se fantje pomerili z domačini Jelša Šmarje in ekipo Rogaške. Rezultat je v tej selekciji povsem drugotnega pomena, saj so tekme namenjene predvsem pridobivanju tekmovalnih izkušenj.

 

Fantje U11 so gostovali na turnirju v Mariboru in se pomerili z ekipama Sani Maribor in Branik. Ekipa je pokazala napredek in dobro predstavo.

 

Mlajši pionirji U13 so v nekoliko okrnjeni zasedbi gostovali na turnirju v Miklavžu in zabeležili eno zmago in poraz. Najprej so tesno, z 47:43 izgubili z domačini, nato pa visoko z 47:25, premagali ekipo Sani Ptuj.

 

Starejši pionirji so še enkrat več letos pokazali odlično predstavo. Tokrat so doma premagali Novomeško Krko z 71:64 in zopet izboljšali svoje izhodišče na lestvici pred zaključnim turnirjem najboljše osmerice. Tako je po letošnji zmagi nad Olimpijo ekipi uspelo priti še do enega skalpa, ki potrjuje dobro delo fantov na treningu.

 

Kadeti so gostovali v Mariboru in premagali ekipo Borut Besedič Čiro z rezultatom 70:66. To je bila 13 zmaga naših košarkarjev v zadnjih 14 tekmah.

 

01.jpg
02.jpg

03.jpg
04.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>