Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Pestro dogajanje pri mlajših selekcijah

Mlajše pionirke U13 so v domači telovadnici igrale v prvem krogu mini pokala Spar. Svoj prvi turnir so imeli tudi fantje U13, ki so gostovali v Slovenski Bistrici. Zmage so zabeležili starejši pionirji U15, ki so ugnali Dravograd in kadeti, ki so slavili proti Braniku. Mladinci U19 so v gosteh ugnali Ruše.

Mlajše pionirke U13 so v domači telovadnici, v prvem krogu mini pokala Spar, gostile Felix Zasavje. Nasprotnice, ki ciljajo na najvišja mesta v državi, so bile boljše in zmagale s 79:25.

 

Svoj prvi turnir so imeli tudi fantje U13, ki so gostovali v Slovenski Bistrici. Fantje nastopajo v prvi ligi, kljub mlajši igralski zasedbi, pa so se spodobno kosali z nasprotniki. V prvem srečanju so jih  najprej ugnali igralci Branika z 52:20, nato pa še domačini s 52:19.

 

Zmage pa so zabeležili starejši pionirji U15, ki so ugnali Dravograd s 70:45 in kadeti, ki so slavili proti Braniku z 71:54.

 

Mladinci U19, ki letos nastopajo kot združena ekipa Jelša Šmarje-Podčetrtek, so za konec pestrega vikenda v gosteh ugnali Ruše s 36:78.

 

20171021_141236.jpg
IMG_5732.jpg

IMG_5737.jpg
mladinci.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>