Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Mladi polovično uspešni

24. in 25.1.2015

Najmlajši pionirji so na domačem parketu gostili turnir in z novima dvema zmagama potrdili prvo mesto v skupini. V prvi tekmi so s 53:31 premagali DKŠ Rogaška Slatina, v drugem srečanju pa ugnali vrstnike iz Šmarja s 59:34. Prvi strelec v vrstah Podčetrtčanov je bil s 22 točami Nejc Švigelj, po 18, v dveh tekmah skupaj, pa sta jih dodala Gašper Škorjanc in Žan Toplišek.

 

Starejši pionirji U15 so s 61:53 izgubili v Mariboru pri ekipi Nova KBM.

 

Kadeti so se Šentjurčanom oddolžili za domač poraz in jih v gosteh ugnali s 62:59. Najboljša strelca v vrstah Podčetrtčanov sta bila Tony Remih Jagrič in Primož Štukelj, ki sta oba dosegla po 15 točk.

 

Mladinci so doma gostili Nazarje in nekoliko presenetljivo izgubili, še posebej ob dejstvu, da so v Nazarju zanesljivo zmagali. Tokrat so Nazarčani v Podčetrtku zmagali s 76:71, prvi strelec tekme pa je bil Žiga Švigelj, ki je dosegel 31 točk.

01.jpg
02.jpg
03.JPG

04.JPG
05.JPG

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>