Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Nova okrepitev Podčetrtka je Sandi Čebular

32 letni in 196 cm visok igralec iz Kozjega je zagotovo najodmevnejša okrepitev Podčetrtčanov v njihovi klubski zgodovini, saj se Čebular lahko pohvali, da je z našo člansko reprezentanco nastopil na svetovnem prvenstvu 2007 v Španiji, prav tako pa je bil dvakrat najboljši strelec lige.

Čebular se je uveljavil v Šentjurju, od koder je leta 2006 prestopil v evroligaško Olimpijo. Sledila je selitev v Španijo, v sezoni 2009/2010 pa je znova oblekel dres Šentjurja (20,7 točke na tekmo, 1. strelec lige Telemach). Leta 2010 si je huje poškodoval koleno, v sezoni 2011/2012 pa se je Sandi na parket vračal pod taktirko Zmaga Sagadina, ko je z domžalskim Heliosom nastopal tudi v ABA-ligi. Sledila je vrnitev na Iberski polotok (Huesca), nato pa je bil dve leti član Rogaške. Nato se je prestopil v Šentjur, bil sezono v Krki, se preizkusil v Iranu (Teheran), ter v zadnjih dveh sezonah branil barve Hopsov s Polzele.

 

cebular.jpg
 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>