Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Olimia Cup 2017

V Podčetrtku se je odvijal 8. mednarodni Terme Olimia Cup

Osma različica tekmovanja Olimia Cup je potekala med 26. in 29. decembrom 2017. Košarkarski turnir za mlajše selekcije je bil tudi letos namenjen trem starostnim kategorijam in sicer U13, U15 in U17.

Gre za enega največjih mednarodnih turnirjev v košarki za mlajše selekcije v Sloveniji in je v prazničnem času v Podčetrtek privabil 30 ekip iz osmih držav (Avstrije, Italije, Srbije, Slovaške, Madžarske, Hrvaške, BIH in Slovenije). Okoli 350 tekmovalcev in 40 trenerjev oziroma spremljevalnih oseb je v telovadnici OŠ Podčetrtek in na dveh igriščih športne dvorane Podčetrtek v štirih odigralo 75 tekem.

 

Domač klub iz Podčetrtka je na turnirju sodeloval z ekipama U13 in U15.

 

Zadnji dan so potekale tekme za končne razvrstitve, izvedena pa je bila tudi zaključna slovesnost s podelitvijo nagrad najboljšim ekipam in posameznikom.

 

V kategoriji U13 so prvo mesto dosegli igralci Janč, druga je bila ekipa Vasas iz Madžarske, tretji pa so bili mladi  Krkaši.

Med ekipami U15 so največ znanja pokazali igralci Madžarskega Vasasa, drugi so bili Lenartčani, tretji pa domačini iz Podčetrtka.

Tudi med kadeti so slavili Madžari iz Vasasa, drugi so bili igralci Grosuplja, tretje mesto pa so zasedli košarkarji Pobednika iz Srbije.

 

Po besedah večine udeležencev in trenerjev je bil turnir organiziran na zelo visokem nivoju in odlična izkušnja za mlade košarkarje, da se pomerijo tudi z vrstniki iz drugih držav.

 

slika2.jpg
slika3.jpg
slika4.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>