Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

PARKLJI : TERME OLIMIA PODČETRTEK 70:65

4. krog pokala Spar, prva tekma

Karavdić 14, Strnad 12, T. Tabak 10, Pešič 7, Radanovič 7, Štruc 5, Švigelj 5, Cerkovnik 3, P. Tabak 2, Škorjanc, Šviglin

 

Pokalno tekmovanje se preveša v drugo polovico izločilnih bojev. Naši košarkarji so za preboj v peti krog dobili za nasprotnike Parklje. Drugoligaš iz Ljubljane je seveda tekmec po meri, saj sta se ekipi v ligi že enkrat srečali, boljši pa so bili Podčetrtčani z 81:73.

Prvo srečanje v pokalu, pa so tokrat dobili Parklji, ki so si pred povratno tekmo, ki bo v Podčetrtku, priigrali pet točk naskoka. Končnih 70:65 pomeni, da je prednost vsekakor ulovljiva.

 

Tekma je sicer ponudila zelo izenačeno srečanje, kjer si nobena ekipa v celotni tekmi ni priigrala občutnejše prednosti, še največ pozornosti pa je poželo dogajanje po tekmi. Zaradi groženj enega izmed domačih gledalcev uradnim osebam, slabe organizacije tekme in tehničnih napak so si Parklji nabrali kar 310€ kazni, kar je seveda za pokalno tekmovanje, ki je pri večini ekipah drugotnega pomena, zelo nepotreben finančni strošek.

Seveda je vse skupaj zakuhalo slabo sojenje, ki je dvigalo tlak na obeh klopeh. Prvi strelec v vrstah Podčetrtka je bil Sedin Karavdić s 14  točkami, sledil pa mu je kapetan Nejc Strnad, ki je dodal 12 točk. Povratna tekma bo 5.12. ob 19.00 v Podčetrtku.

 

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>