Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Podčetrtčani v dodatne kvalifikacije kot prvaki 2. SKL

Že krog pred koncem rednega dela sezone je jasno, da bodo košarkarji iz Kozjanskega končali redni del sezone na prvem mestu v drugoligaški druščini.

S tem je etapni cilj izpolnjen, sedaj pa je na vrsti še deset odločilnih tekem v katerih bodo Podčetrtčani, v konkurenci šestih ekip, lovili dva mesta, ki v naslednji sezoni prinašata prvoligaški status.

 

Jasno je že, da bodo iz prve lige v dodatnih kvalifikacijah zaigrali igralci Zlatoroga, o drugem potniku pa bo odločalo zadnje kolo, kjer bosta o udeležencu, vsak na svoji tekmi, odločala Šentjur in Hopsi iz Polzele.

 

Tudi v drugi ligi bo o potnikih v dodatne kvalifikacije odločal zadnji krog. Podčetrtku in Sežani se bosta poskušala priključiti še dva kluba izmed trojice LTH Castings, Parklji in Celje.

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>