Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Zanesljiva zmaga v Portorožu

PORTOROŽ : TERME OLIMIA PODČETRTEK 44:102

Janc 22 + 6 asistenc, Buda 17 + 8 skokov, Pešič 16, Strnad 13, Cerkovnik 12, Švigelj 9, Julević 7, Remih 3, Štruc 3, Žvan

 

Bolj kot se liga bliža koncu, vse bolj je napeto. Zmaga Škofje Loke v Šenčurju pa je košarkarjem obsoteljskega prvoligaša očitno dala novega zagona, saj so na gostovanju v Portorožu dosegli najvišjo zmago v sezoni in ugnali nekonkurenčni Portorož kar s 56 točkami razlike.

 

Podčetrtčani so bili boljši nasprotnik skozi celotno srečanje in zavzeto igrali do zadnje minute. Prvič letos se je tudi zgodilo, da je pet košarkarjev preseglo mejo desetih točk, dobro pa je deloval tudi skok, ki so ga Termalci dobili s 43:24.

 

Trener Žakelj je v izjavi za medije po srečanju povedal: "Čestitke mojim igralcem za reakcijo na dogodke, ki so se dogajali v preteklem tednu. Svoje delo so opravili profesionalno. Ekipi Portoroža želim v prihodnosti veliko sreče."

 

Za dobre novice pa so poskrbeli tudi košarkarji Primorske, ki so na domačem parketu s 78:75 ugnali Šenčur in Podčetrtčanom ohranili upanje po obstanku. Dva kroga pred koncem je sedaj situacija povsem jasna. Podčetrtčani v naslednjem krogu potrebujejo zmago proti LTH Castingsu, Tajfun pa mora premagati Šentjur. V tem primeru bi nato o obstanku odločal prav zadnji krog in tekma med neposrednima tekmecema za obstanek Podčetrtkom in Šenčurjem.
 

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>