Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Košarkarski Superšolar: Mlajši učenci OŠ Podčetrtek tretji v državi

Gašper Škorjanc izbran v najboljšo petorko turnirja

Zaključno dejanje sezone Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence je v Sežani, 31.5.2016, gostila Osnovna šola Srečka Kosovela in bili smo priča pravemu šolskemu košarkarskemu prazniku. Poleg naše in domače osnovne šole so si vstopnico priigrali še OŠ Venclja Perka Domžale in OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica.

 

Učenci OŠ Podčetrtek so si prvič v zgodovini šole priigrali vstopnico za finalni turnir štirih najboljših ekip. Žreb jim je za prvega nasprotnika dodelil domačo OŠ Srečka Kosovela Sežana. V izjemno izenačenem srečanju, kjer so mladi Podčetrtčani še pet minut pred koncem vodili s 34:29, je v zaključku domača ekipa na krilih publike naredila preobrat in zmagala s 52:46.

 

OŠ SREČKA KOSOVELA - OŠ PODČETRTEK 52:46 (17:11, 9:16, 26:19)
OŠ Podčetrtek: Stiplošek, Tacer 3, Hudina, Toplišek, Švigelj N., Škorjanc 20, Švigelj A. 2, Kastelic, Brin R. 2, Fistrič 1, Brin N. 1, Plevnik 17.

 

V tekmi za tretje mesto so učenci OŠ Podčetrtek ugnali Novogoričane in si priigrali tretje mesto.

 

OŠ MILOJKE ŠTRUKELJ - OŠ PODČETRTEK 31:33 (7:7, 15:10, 9:16)

OŠ Podčetrtek: Stiplošek, Tacer, Hudina, Toplišek, Švigelj N. 6, Škorjanc 17, Švigelj A. 2, Kastelic, R. Brin, Fistrič, N. Brin 2, Plevnik 6.

 

V finalu je Sežana premagala OŠ Venclja Perka Domžale in dvignila pokal za naslov prvaka.

 

Po koncu tekmovanja so bili izbrani tudi najboljši posamezniki.

Za najboljšega strelca turnirja je bil po kar 38 doseženih točkah imenovan Jan Ukmar (OŠ Srečka Kosovela), ki je poleg soigralca Filipa Mugoše, Nika Makovca (OŠ Venclja Perka), Gašperja Škorjanca (OŠ Podčetrtek) in Nejca Pajntarja (OŠ Milojke Štrukelj) sestavljal tudi najboljšo peterko turnirja, za najbolj borbenega igralca turnirja pa je bil izbran Irman Kunovac (OŠ Srečka Kosovela).

 

IMG_2334.jpg
IMG_2360.jpg
IMG_2366.jpg

IMG_2323.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>