Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Ligo za obstanek začeli s porazom pri Tajfunu

TAJFUN : TERME OLIMIA PODČETRTEK 93:59

S tokratnega gostovanja so se naši košarkarji vrnili poraženi. Že uvodna četrtina (23:9) je nakazovala, da se bo tokrat težko ponovila predstava izpred dveh tednov.

Tudi v nadaljevanju ni bilo nič bolje, medtem ko so domači prikazali čvrsto predstavo in zasluženo osvojili nov par točk. Šepal je predvsem skok (40:23) in slab met za tri točke (5/24).

 

Prvi strelec je bil kapetan Nejc Strnad (16 točk), pri domačih pa Grant in Jereb (oba 20 točk).

 

Izjavi trenerjev po tekmi:

Andrej Žakelj, trener Term Olimia Podčetrtka:
"Čestitke ekipi Tajfuna za izredno dobro predstavo. Pokazali so, kako se bori za klub. Tekmo so odigrali z veliko energije, mi pa ravno nasprotno, brez energije in idej. Če želimo doseči zastavljen cilj, moramo to popraviti. Gre šele za prvo tekmo, zato moramo obdržati glave gor in že v nedeljo prikazati boljšo predstavo."

Jurica Golemac, trener Tajfuna:
"Odigrali smo zelo agresivno tekmo, ob tem pa zaustavili najnevarnejše košarkarje Podčetrtka. Ni časa za evforijo, saj nas naslednja tekma čaka že čez tri dni. Znova bi se rad zahvalil navijačem, ki so znova pripravili odlično vzdušje."

 

Sedaj je potrebno strniti vrste in se čim bolje pripraviti na tekmo proti Primorski, ki bo v nedeljo, 26.3., ob 19.30 v dvorani OŠ Koper.

 

tajfun.JPG
 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>