Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

TERME OLIMIA PODČETRTEK : CELJE 95:65

2. SKL, 14. krog

Strnad 19, Štruc 18, Radanovič 16, Karavdić 9, T. Tabak 8, Pešič 8, Švigelj 5, Škorjanc 4, Žvan 3, P. Tabak 3, Cerkovnik 2, Šviglin

 

V štajerskem derbiju je v Podčetrtek prišla ekipa Celja. Celjani so v sezono krenili z ambicioznim načrtom, ki pa zaenkrat ne deluje najbolj prepričljivo. Na mesto športnega direktorja je bil pripeljan nekdanji reprezentant Gregor Jurak, igralski kader sta kot najbolj zveneči imeni okrepila Matej Krušič iz Laškega in Matic Grušovnik iz Rogaške, na mesto trenerja pa je bil postavljen Tadej Koštomaj, ki je ob tem opravljal tudi vlogo igralca. Po slabem začetku Celjanov je uprava najprej odreagirala in na trenersko mesto pripeljala nekdanjega igralca Šentjurja in Podčetrtka Robija Ribežla, toda rezultatska krivulja se ni spremenila in Celjanom se vse bolj odmikajo željene dodatne kvalifikacije.

 

Tokratna tekma v Podčetrtku se je začela po željah domačih navijačev, saj je prva četrtina pripadla igralcem iz Kozjanskega, ki so jo dobili s 21:16. Očiten načrt Celjanov, da bi s consko obrambo ustavili Podčetrtčane pa je bil le medvedja usluga domači ekipi, ki se je pri metu za tri razigrala in prednost se je do polčasa povzpela na +13 (47:34).

Nadaljevanje tekme je prineslo nepričakovano brezglavo vztrajanje trenerja Celjanov Robija Ribežla pri različici conske obrambe, ki je že tako razpoložene Podčetrtčane še dodatno razigrala. Že podatek, da so domači ob koncu dosegli kar 16 trojk (ob 47% metu) pove, da načrt gostujoče ekipe ni bil ravno najbolj posrečen. Tako se je prednost v 32. minuti tekme povzpela že na +35, zaključek tekme pa je bil še zgolj formalnost.

 

Prvi strelec srečanja je bil domači kapetan Nejc Strnad, ki je dosegel 19 točk. S šestimi zadetimi trojkami in 18 točkami mu je sledil Jure Štruc, 16 pa jih je dodal Matija Radanovič. Da gostje tokrat resnično niso bili razpoloženi pove tudi podatek, da ni nobeden od igralcev presegel mejo desetih točk.

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>