Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

TERME OLIMIA PODČETRTEK : GROSUPLJE 90:89

2.SKL, 2.krog

Strnad 26, Cerkovnik 20 + 12 skokov, Karavdić 14, Žvan 9, Štruc 7, Pešič 7, Tabak P. 3, Radanovič 2, Švigelj 2, Tabak T., Škorjanc, Šviglin

 

Otvoritvena tekma proti Grosuplju se je končala z zmago naših košarkarjev, čeprav se je bilo za prvi par točk potruditi veliko bolj od pričakovanj, saj se je ekipa Grosuplja izkazala za sila neugodnega nasprotnika.

Ekipi sta bili skozi celotno srečanje blizu, na koncu pa so vseeno svoje odigrale izkušnje naših igralcev. Prvi strelec tekme je bil kapetan Nejc Strnad, ki je dosegel 26 točk, z dvojnim dvojčkom pa se je izkazal tudi Anže Cerkovnik, ki je 20 točkam dodal še 12 skokov. Pri gostih, ki so bili izjemni pri metu za tri točke (13/26), je bil z 22 točkami prvi strelec Peter Košir.

 

Naše košarkarje čaka naslednja tekma že v sredo, ko prihaja v Podčetrtek ekipa LTH Castingsa, ki je v prvem krogu zanesljivo premagala Portorož.
 

IMG_5696.jpg
IMG_5702.jpg

IMG_5714.jpg
IMG_5719.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>