Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

TERME OLIMIA PODČETRTEK : PORTOROŽ 70:55

2. SKL, 18. krog

Karavdić 22 + 12 skokov, Radanovič 13, P. Tabak 13, Cerkovnik 12, Štruc 4, Strnad 3, Škorjanc 2, Švigelj 1, Žvan, Kuljanac T. Tabak

 

Primorci so v Podčetrtek pripotovali v dobri formi, saj so po slabšem začetku sezone v zadnjih devetih tekmah nanizali sedem zmag. Kljub temu je bila vloga favorita krepko na strani Obsoteljskega drugoligaša, ki je to vlogo upravičil že v prvih 15. minutah, ko je rezultat na semaforju kazal 27:19 za domače.

Varovanci Tihomirja Tabaka so prednost okoli desetih točk držali do začetka zadnje četrtine, kjer so nato z delnim izidom 15:1 ušli na +24 (64:40) in dokončno odločili dvome o zmagovalcu.

 

Podčetrtčani so se tokrat izkazali predvsem v obrambi, saj so uspeli zaustaviti udarno trojko Portoroža (Kavgić – Prokopenko – Rožanc) in gostom dovolili, da dosežejo le 55 točk.

V napadu je bil tokrat prvo ime tekme Sedin Karavdić, ki je dosegel 22 točk, temu pa dodal še 12 skokov, 13 točk pa sta dodala še Matija Radanovič in Patrik Tabak.

 

Z zmago Podčetrtčani suvereno korakajo proti prvemu mestu v rednem delu sezone, ki je bil tudi cilj ekipe pred sezono. V zadnjih štirih temah bodo košarkarji iz Kozjanskega dvakrat gostovali (Sežana, Plama Pur), ter dvakrat igrali doma (Ljubljana, Konjice). Najbolj zanimivo bo zagotovo gostovanje pri prvih zasledovalcih iz Sežane, ki imajo prav tako že zagotovljene dodatne kvalifikacije.

 

slika1.jpg
slika2.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>