Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 


Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

vsi donatorji >>>

  

 

 

 
 

Nov trener članske ekipe je Boris Zrinski

ZrinskiBoris.jpg

Izpraznjeno mesto na klopi naše članske ekipe bo prevzel 55-letni Boris Zrinski, ki ima za sabo bogato trenersko kariero.

 

Krona njegove trenerske poti je bilo mesto trenerja slovenske moške članske reprezentance (na dveh evropskih prvenstvih), vodil pa je tudi našo žensko člansko reprezentanco.

 

Na klubski ravni je dosedaj deloval v: Libela Celje, ŽKK Rogaška Slatina, Hopsi Polzela, Pivovarna Laško, KK Koper, KK Šentjur, ŽKK Celje, KK Rogaška, AJM Maribor. Temu seznamu bo sedaj dodan tudi naš klub.

 

Znan je tudi po dobrem delu z mladimi, člansko ekipo pa bo prevzel v tem tednu, ekipo pa bo prvič vodil naslednji vikend, ko gostimo Parklje iz Ljubljane. Zrinski je z našimi kraji povezan tudi drugače, saj je v mladosti obiskoval tukajšnjo osnovno šolo Podčetrtek.

 

Trenutno opravlja delo profesorja športne vzgoje in računalništva na šolskem centru v Šentjurju, hkrati pa tudi opravlja vlogo športnega direktorja ženske košarkarske reprezentance.