Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

CELJE : TERME OLIMIA PODČETRTEK 86:97, po podaljšku

2.SKL, 3.krog

Strnad 22, Štruc 19, Radanivič 16, Žvan 15 + 10 podaj, Karavdić 13, Pešič 8, Švigelj 2, P. Tabak 2, Šviglin, Škorjanc

 

Celjani so se pred sezono okrepili z Metejem Krušičem, Igorjem Spešičem in Maticem Grušovnikom, prav tekma proti Podčetrtku pa je bila trenerski debi za Šentjurčana Robija Ribežla.

Poraz proti LTH Casingsu in izostanek Anžeta Cerkovnika ni bil dober obet za tekmo proti okrepljenim Celjanom, toda ekipa je odreagirala izjemno. Res je, da so Celjani povedli z 11:2, toda naši igralci so jih do konca četrtine ujeli in v 14. minuti, po trojki Nejca Strnada, prvič povedli (28:29). Vodstvo so nato Podčetrtčani držali vse tja do 36. minute, ko so povedli s +9 (73:64).

Po visokem vodstvu se je nasmihala zmaga, toda našim fantom je uspelo prigarano prednost zapraviti in s tem poskrbeti za novo infarktno končnico, v kateri je Matej Krušič v zadnjih sekundah zadel za podaljšek.

Sledilo je pet minut dodatka, kjer je našim igralcem končno stekel met za tri točke. Jure Štruc in Rene Žvan sta potegnila voz, svoje pa so dodali še ostali igralci in Podčetrtčani so prišli do zaslužene zmage.

 

Strelski primat je zopet pripadel Najcu Strnadu, ki je dosegel 22 točk. Junak podaljška Jure Štruc je dodal 19 točk, pozitivno presenečenje pa je bila predstava Matije Radanoviča, ki je tekmo končal s 16 točkami. Dvojnega dvojčka je tokrat zabeležil Rene Žvan, ki je 15 točkam dodal še 10 podaj.

 

Statistična zanimivost tekme je podatek, da so naši košarkarji kar 40-krat vrgli met za tri točke, ker je največ v zadnjih štirih sezonah. Naše fante čaka naslednji teden nova zanimiva preizkušnja, saj na Štajersko prihaja ekipa Triglava.
 

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>