Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Gašper Škorjanc skupaj z reprezentanco do 18 let osvojil FIBA Challenger v Turčiji

Kot smo že pisali v preteklem tednu se je Gašper Škorjanc, skupaj z mladinsko reprezentanco odpravil na turnir v Konyo, kjer je potekalo tekmovanje, ki je nekakšen nadomestek za odpadlo Evropsko prvenstvo košarkarjev do 18 let.

Slovenska reprezentanca je nastopila v skupini s Poljsko, Latvijo, Rusijo, Turčijo in Češko.

Za uvod so fantje, ki jih je vodil selektor Peter Markovinovič brez težav ugnali Latvijo (84:44). Sledil je veliko bolj izenačen obračun proti domačinom iz Turčije, ki pa so ga naši mladinci na koncu dobili z 74:67. Po prepričljivi zmagi proti Poljski v tretjem krogu (75:53) je sledil obračun za prvo mesto proti Rusiji. V izjemno izenačenem srečanju je Slovenija zmagala za točko razlike (67:66) in se že krog pred koncem veselila končnega uspeha. V zadnjem krogu so nato mladinci z 62:70 ugnali še Čehe in se veselili prvega mesto.

Gašper, ki bo imel pravico nastopa med mladinci tudi prihodnje leto, je kljub dejstvu, da je leto dni mlajši od večine udeležencev na turnirju pokazal dobre predstave in tako pripomogel k končnemu uspehu naše reprezentance.

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>