Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 


Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>

  

 

 

 
 

KADETI: 2.SKL, 16. krog

13.3.2014 - ŠD Polzela

Hopsi Polzela : Podčetrtek-Šmarje
84 - 57 (14-19 24-10 23-12 23-16)

Strelci KK Podčetrtek: Štukelj 22, Anderlič 15, Remih Jagrič 8, Stupica 7, Fajs 2, Kolar 2, Sotlar 1

 

Kadeti so v četrtek 13.3.2014 odigrali še zadnjo tekmo v sezoni 2013/2014. Na tekmo so odšli kot vodilni v skupini na vzhodu. V primeru zmage bi osvojili končno prvo mesto na lestvici in se tako uvrstili med prva tri moštva v 2.SKL. V tekmo so stopili z velikimi pričakovanji.

 

Tekmo so odlično odprli in hitro povedli 16:3. Nato so se prebudili tudi domačini, ki so do konca 1. četrtine zmanjšali zaostanek 14:19. Hopsi so tudi v nadeljevanju prevzeli pobudo in zagospodarili na igrišču. Zadevali so iz vseh položajev, mogočih in nemogočih. Podčetrtčani so imeli v napadu samo dva razpoložena igralca (Štukelj in Anderlič), ki sta dosegla skupaj 37 točk. Povsem sta zatajila Kolar in Fajs, ki nista imela svojega dne, kar se je poznalo v napadu, saj je celotna ekipa dosegla zgolj 57 točk. Omeniti velja tudi dejstvo, da je celotna ekipa Hopsov sestavljena iz fantov rojenih leta 1997.

 

Očitno je bila želja za dosego končnega 1. mesta v skupini prevelika, tako so fantje na tej tekmi pregoreli pod težo bremena. S tem porazom je združena ekipa Podčetrtka in Šmarja dosegla 5.mesto v celotni drugi ligi, kar pomeni končno 29. mesto med 70 ekipami, če upoštevamo tudi ekipe iz 1.SKL za kadete.Po izjemnem uspehu najmlajših pionirjev U-10, so tudi kadeti dosegli zavidanja vreden rezultat. Upoštevati je potrebno dejstvo, da je celotna ekipa sestavljena iz fantov rojenih leta 1998 in mlajših, kar pomeni da so celotno sezono igrali z leto starješimi fanti in bodo tudi naslednjo sezono nastopali v kadetski ligi (po novem imenovani U-17) kot nosilna generacija. Velika želja trenerja Benjamin Lipnika in fantov je, da na majskih kvalifikacijah uspešno nastopijo in se uvrstijo v 1. kadetsko ligo, kar bi bil za to generacijo povsem realen cilj.