Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Košarkarski kamp 2015

Kamp-2015.JPG

V času poletnih počitnic bomo v Košarkarskem klubu Terme Olimia Podčetrtek organizirali košarkarski kamp za najmlajše košarkarje in košarkarice.

 

Kamp bo pod vodstvom trenerjev trajal pet dni. Aktivnosti bodo potekale od ponedeljka do petka med 17. 8. in 21. 8. 2015 v večnamenski dvorani Podčetrtek.

 

Prvi dan, v ponedeljek 17.8., se bodo aktivnosti pričele s popoldanskim treningom ob 15.30, nadalje pa bo kamp potekal vsak dan med 8.30 in 17.30. Točen časovni potek za vse dni dobijo vsi udeleženci prvi dan kampa.

 

Dejavnost je namenjen vsem, ki že imajo košarkarsko predznanje in bi ga želeli še dopolniti, ter vsem ostalim, ki si želijo pobližje spoznati ta šport. Hkrati je aktivnost namenjena tudi druženju, kvalitetnemu preživljanju poletnih počitnic in krepitvi prijateljskih vezi.

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>