Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Košarkarski kamp 2017

V času poletnih počitnic bomo v Košarkarskem klubu Terme Olimia Podčetrtek organizirali košarkarski kamp za najmlajše košarkarice in košarkarje. Kamp bo pod strokovnim vodstvom trenerjev trajal pet dni. Aktivnosti bodo potekale od ponedeljka, 24. 7., do petka, 28. 7. 2017, v večnamenski dvorani Podčetrtek.

 

Prvi dan, v ponedeljek 24. 7., bomo pričeli s popoldanskim treningom ob 15.30, nadalje pa bo kamp potekal vsak dan med 9.00 in 17.00. Točen časovni potek, za vse dni, dobijo vsi udeleženci prvi dan kampa.

 

Dejavnost je namenjen vsem, ki že imajo košarkarsko predznanje in bi ga želeli še dopolniti, ter vsem ostalim, ki si želijo pobližje spoznati ta šport. Hkrati je aktivnost namenjena tudi druženju, kvalitetnemu preživljanju poletnih počitnic in krepitvi prijateljskih vezi.

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>