Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Poročilo mlajših selekcij za ta vikend

Najmlajši pionirji U11 so v nedeljo, 6.3.2016, gostovali na turnirju na Lovrencu in v prvi tekmi ugnali domačine s 57:18. Dobro igro so prikazali tudi v drugi tekmi, kjer pa je za zmago nekoliko zmanjkalo, saj jih je s 42:38 premagala ekipa iTeam iz Šentilja.

Strelci: ŠELEKAR NINA 22, STIPLOŠEK MATEJ 22, ŠELEKAR JAN 8, VOZLIČ ALEKSANDER 5, VIDETIČ JAKOB 4, GLOJNARIČ MAJA 4, ŠKORJANC BENJA 4, JURAK EMA 3, FLAJNIK MIHA 2

 

Starejši pionirji U15 so v nedeljo, 6.3.2016, gostovali v Šmarju pri Jelšah in podobno kot mladinci v prejšnjem tednu porazili tamkajšnjo Jelšo. Končni rezultat je bil 76:60 za naše fante, točkovno pa sta izstopala brata Škorjanc. Kapetan Florijan Škorjanc je dosegel 29 točk, Gašper Škorjanc pa jih je dodal 24.

 

Mladinci so v nedeljo, 6.3.2016, na domačem parketu gostili ekipo Medvod in dosegli še sedmo zmago v sezoni. Končni rezultat je bil 80:51, prva strelca srečanja pa sta bila Primož Štukelj in Tony Remih, ki sta oba dosegla po 23 točk.

 

091044.jpg
103015.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>