Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

OLIMIA CUP 2017 - 26. do 29. december

V Podčetrtku se bo konec leta odvijal 8. mednarodni košarkarski turnir, eden od večjih turnirjev za mlajše kategorije pri nas. Na turnirju bodo ekipe iz osmih različnih držav v treh starostnih kategorijah.

 

Slovenske ekipe ob domačinu Podčetrtku so Ježica, Triglav, Janče, Grosuplje, Sani Bečirović, Sežana, Branik, Lenart in Slovenske Konjice. Gostujoče potrjene ekipe so Trst, madžarski Vasas, Zrinjski, srbski Pobednik, Stoja iz Pule, Poreč, avstrijski Kapfenberg in slovaška Karlovka.

Letos bo odigrano 90 tekem, na parketih bomo videli več kot 400 košarkarjev in 40 trenerjev oziroma spremljevalcev. Štiri polne dni, od 26. do 29. decembra, se bodo v športni dvorani Podčetrtek in dvorani OŠ Podčetrtek pomerile ekipe v kategorijah U17 (2001 in mlajši), U15 (2003) in U13 (2005).

 

Za ogled tekem bo v obeh dvoranah vstop prost vse dni.

 

Naš klub bo na turnirju nastopil s selekcijami U13 in U15.

 

Več o turnirju na:

 

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>