Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 



Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu



 

 

 

 
 

PLAMA PUR : TERME OLIMIA PODČETRTEK 71:84

2. SKL, 21. krog

Strnad 18, Cerkovnik 17 + 12 skokov, Karavdić 14, Štruc 11, Radanovič 9, Žvan 7 + 7 asistenc, P. Tabak 6, T. Tabak 2, Švigelj, Šviglin

 

Med vikendom je bilo na vrsti gostovanje v Ilirski Bistrici pri Plami Pur. Tudi tukaj pa smo videli podoben razplet srečanja, kot v prejšnjem krogu priti Ljubljani.

 

V prvem polčasu se je domača ekipa Plame še dobro upirala Podčetrtčanom, nato pa je sledilo, odličnih dobrih deset minut igre v katerih so Podčetrtčani strnili vrste in odločili zmagovalca.

 

Ko je osem minut pred koncem srečanja kapetan Nejc Strnad zadel trojko za 61:75 je bil dvom o zmagovalcu rešen.

 

Prva strelca v vrstah Podčetrtka sta bila Nejc Strnad (18 točk) in Anže Cerkovnik, ki je 17 točkam dodal še 12 skokov.

 

Podčetrtčane čaka v zadnjem krogu še domača tekma proti Konjicam, nato pa prihajajo na vrsto dodatne kvalifikacije. Iz prve lige je že jasno, da bodo v njih zaigrali igralci Zlatoroga, o drugem potniku pa bo odločalo zadnje kolo, kjer bosta o tem, vsak na svoji tekmi, odločala Šentjur in Hopsi iz Polzele. Tudi v drugi ligi bo o potnikih v dodatne kvalifikacije odločal zadnji krog - Podčetrtku in Sežani se bosta poskušala priključiti še dva izmed trojice LTH Castings, Parklji in Celje.

 

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>