Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Naša veteranska ekipa osvojila drugi naslov prvaka Kozjanske lige

S tekmami desetega kroga se je 20.3.2015 zaključila osma sezona Veteranske lige v košarki Kemoplast Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje, ki se je odvijala v telovadnici OŠ Lesično. Tekmi zadnjega kroga sicer nista več imeli vpliva na končno lestvico, ki je bila znana že prej.

 

V prvi tekmi sta se pomerila stari in novi prvak. Petkratni zmagovalci lige, ekipa KK Šentjur 2000, so imeli v letošnji sezoni precej težav s sestavo ekipo, saj so precej tekem odigrali le s petimi igralci in so ostali brez zmage v celi sezoni. Poleg tega pa so se nekatere ekipe letos precej okrepile z igralci, ki so še pred kratkim aktivno nastopali v članskih ligaških tekmovanjih, še najbolj prav ekipa KK Podčetrtek, ki je tudi tokrat zanesljivo zmagala in z enim samim porazom osvojila drugi naslov prvaka.

 

KK ŠENTJUR 2000 : KK PODČETRTEK         58 : 78
(Drobne 19, Prezelj 10 / Ivačič 33, Ceraj 16)

 

V drugi tekmi sta se pomerili ekipi ŠD Kozje in ŠD Šmarje. Bolje so tekmo začeli slednji, ki so dobili prvo četrtino, drugo četrtino pa so odlično odigrali Kozjani in jo dobili z rezultatom 36:10. Prednost so zanesljivo držali tudi v drugem polčasu ter jo še povečevali in se tako veselili tretje zmage, ki pa jim ni pomagala višje od četrtega mesta. Ekipa ŠD Šmarje se je s porazom po izkupičku izenačila z ekipo Dren Lesično, ki je bila tokrat prosta, vendar pa so bili Šmarčani zaradi dveh medsebojnih zmag drugi, igralci iz Lesičnega pa tretji.

 

ŠD KOZJE    : ŠD ŠMARJE         79 : 53
(Stiplošek 41, Hartl B. 13, Cvetanovič 13 / Strašek R. 23, Strašek M. 12)

 

Po dveh letih je naslov najboljšega strelca lige drugič osvojil Mario Stiplošek iz ekipe ŠD Kozje, drugi je bil Sebastjan Ivačič (KK Podčetrtek), tretje mesto pa sta si razdelila Andrej Rebernik (Dren Lesično) in Vinko Cvetanovič (ŠD Kozje).

 

KONČNA LESTVICA PO 10. KROGU – VLK »KEMOPLAST« KOZJANSKO

  1. KK PODČETRTEK     15
  2. ŠD ŠMARJE    13
  3. DREN LESIČNO    13
  4. ŠD KOZJE     11
  5. KK ŠENTJUR 2000    8

 

Pokale najboljšim ekipam in strelcu sta na družabnem zaključku v Motelu Ribnik Kozje podelila predsednik Športne zveze Kozje Roman Gradišek in sponzor lige, Peter Lapornik iz podjetja Kemoplast, ki sta se vsem udeležencem zahvalila za sodelovanje in jih že povabila k sodelovanju tudi v naslednji sezoni.

 

veterani.JPG
zmagovalna ekipa.JPG

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>