Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

KK Podčetrtek
 Spremljajte nas na FB

Spremljajte nas na Instagramu 

 

 

 
 

Naši veterani zmagovalci VLK Kozjansko

S tekmami desetega kroga se je zaključila že enajsta sezona Veteranske lige v košarki »Kemoplast« Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. Tudi v zadnjem krogu smo videli le dve tekmi, saj se ekipa ŠD Šmarje ponovno ni uspela zbrati v zadostnem številu, zato je ekipa Planine prišla do zmage brez boja.

V lokalnem obračunu dveh ekip iz Občine Kozje je ekipa Dren Lesično potrebovala zmago za osvojitev drugega mesta. To ji je tudi uspelo. Kozjani, ki so po hitri poškodbi enega igralca ponovno ostali le pri petih igralcih, so se do polčasa še upirali, v nadaljevanju pa so igralci Drena pobegnili in že tretjo leto zapored osvojili naslov podprvaka.

Da bo naslov prvaka četrtič osvojila ekipa iz Podčetrtka je bilo jasno že pred zadnjo tekmo v kateri pa so se morali za zmago zelo potruditi, saj so nasprotniki iz Šentjurja vodili še do nekaj minut pred koncem tekme. Tretje mesto so osvojili lanski prvaki s Planine.

Tudi naslov najboljšega strelca je šel v Podčetrtek. Zanesljivo ga je osvojil Boštjan Trupaj z 246 doseženimi točkami in je kot prvi v zgodovini lige presegel dvesto točk v sezoni. To seveda ne preseneča, če vemo, da je še v lanski sezoni nastopal v 1. slovenski članski ligi. Še najbolj se mu je približal Jože Zajc iz ekipe ŠD Kozje, ki je dosegel 196 točk, 158 pa jih je na tretjem mestu dosegel Boštjanov soigralec Sebastjan Ivačič.

 

Zadnjemu krogu je sledilo tradicionalno druženje v Motelu Ribnik Kozje, kjer sta pokale najboljšim ekipam in najboljšemu strelcu podelila predsednik Športne zveze Kozje Roman Gradišek ter predstavnik pokrovitelja lige, Dejan Lapornik iz podjetja Kemoplast Šentjur.

 

KONČNA LESTVICA VLK »KEMOPLAST« KOZJANSKO – SEZONA 2017/18

  1. KK PODČETRTEK     19
  2. DREN LESIČNO    17
  3. PLANINA    17
  4. VETERANI ZELENE DOLINE    13
  5. ŠD ŠMARJE    10
  6. ŠD KOZJE MOTEL RIBNIK    10
     

 

 

03.jpg
01.jpg
02.jpg

 
 

 

Terme Olimia

 

Občina Podčetrtek

 

Trgovine Jager

 

Čokoladnica Syncerus

 

Video PC center Ilinčič

 

Pralnica Heidi

 

Zavarovalnica Triglav

 

Pivovarna Laško

 

KEA trgovine

 

Kozmetika Afrodita

 

GAAL

 

DAKA

 

TOMGRAD

 

Tesar Les

 

Franc TRUPAJ s.p.

 

Telekom Slovenije

 

Avtoelektrika Amon

 

GES

 

GH Holding

 

vsi donatorji >>>